LOUISIANA RADIO


Na een ingelaste pauze wegens diverse nevenprojekten is de band Louisiana Radio weer beperkt te boeken voor optredens. De band verzorgt optredens bij speciale gelegenheden en in tourperiodes.

Het succes van dit viertal is vooral te danken aan hun breed opgezet repertoire.
Behalve in de cajun en zydeco haalt Louisiana Radio haar invloeden uit New Orleans, de Mississippi-delta en Ierland en spreekt daarom een breed publiek aan. Vergelijkingen met Los Lobos, Queen Ida, Dr. John en Buckwheat Zydeco zeggen genoeg.

Hun muzikale kwaliteit en het gevarieerd repertoire hebben ervoor gezorgd dat Louisiana Radio ook internationaal is doorgebroken. Naast concerten in eigen land ( North Sea Jazz, Uitmarkt e.v.a ) heeft de band optredens verzorgd in Duitsland, BelgiŽ en Frankrijk.

REAKTIES VAN DE PERS:
'De cd Four-and-a-half is de best geslaagde poging om de dampende losheid van hun live-optredens naar een studioplaat te vertalen. Dit album is het definitieve bewijs dat Louisiana Radio de meest creatieve rootsband van Nederland en verre omstreken is. Het blijft een genot om deze muzikanten op het podium met volle overgave te zien stoeien met wasbord, mondharmonica, percussie en de nodige trekzakken.
    
( Herman van der Horst - Oor )
'We kunnen er nu echt niet meer onderuit. Louisiana Radio moet tot de beste zydeco-bands van de wereld worden gerekend.'
                                     
( Joop Breedveld-Rotterdams Dagblad )

'Louisiana Radio is een verbazend goeie groep die bewijst dat de tijd lang voorbij is dat groepen uit de lage landen klakkeloos hun idolen naspeelden'.
( F.Huybrechts - Stage )

BOEKINGEN: GENUINE MUSIC AGENCY Roosendaal (NL)   Tel. 0165 - 553115    E-mail: info@genuinemusic.nl
                                                                  

                           HOME      BANDS                                                 

web stats