JEAN PAUL RENAJean Paul Rena werd in 2004 gelanceerd met hun cd Introducing….. op het kwaliteits-roots/rock label CoraZong Records.
De reakties van de pers op dit debuut-album zijn direct zeer lovend en maken melding van “…..een club muzikanten dat menig verschroeid podium achter zich liet.
Dit is het soort werk dat elke rechtgeaarde bluesrocker liefdevol zal koesteren…" ( Oor )

Jean-Paul Rena is een 120 kilo wegende “Boogieman” uit Den Haag. Deze ‘white boy’ komt uit een muzikaal kunstenaarsgezin, perst de muziek uit zijn gitaar en neemt het publiek op toer langs Roots, Blues en Rock. 

Mede dankzij de vele optredens in binnen- en buitenland is Jean-Paul als zanger en gitarist gegroeid sinds de debuut-cd.  Zijn nieuwste cd Can't Be Satisfied is basic, rauw, recht voor z'n raap, ongecompliceerd, eerlijk en powerful.
Zelfgepende songs worden afgewisseld met nummers als Hoochie Coochie Men en Voodoo Chile, die Rena op inventieve wijze naar zijn eigen hand zet.

En zoals Fret Magazine het verwoord: “JP Rena klopte met Introducing heftig op de deur, met Can’t Be Satisfied is hij helemaal binnen. Let’s have a party !!!!”

Deze muziek is zo intens dat stilzitten absoluut geen optie is.

BOEKINGEN:
GENUINE MUSIC AGENCY Roosendaal (NL)
Tel. 0165 - 553115    E-mail: info@genuinemusic.nl

 

 

 

         HOME     BANDS