GINFISHAkoestisch Duo Ginfish bestaat uit zanger/gitarist Richard van der Raad en gitarist/zanger Ronald van Hoorn, twee professionele muzikanten met een schat aan ervaring, die er samen voor zorgen dat zowel het vocale als het instrumentale gedeelte staat als een huis.  Deze twee muzikanten voelen zich overal thuis. Met een prettige mix van herkenbare covers van sixties tot nu zorgen zij overal voor de juiste sfeer, van relaxed op een receptie tot voluit in het café of op het podium. 

Twee stemmen, twee gitaren, af en toe een mondharmonica en een professionele installatie (met een volumeknop die twee kanten op kan…), meer heeft Ginfish niet nodig om op elke gelegenheid het plaatje compleet te maken. Compact maar toch met een verrassend vol geluid, wel aanwezig maar nooit hinderlijk. 

De heren van Ginfish voelen feilloos aan wat er moet gebeuren: Zij kennen hun plaats op een receptie (lekker borrelen met een fijn stukje live-muziek op de achtergrond), zorgen voor de sfeer op een feest (meezingen met lekkere sixties en seventies covers) en schuwen in een kroeg of op het podium het grote gebaar niet (Ze spelen rustig Band On The Run van Wings of Born To Run van Bruce Springsteen met zijn 2-en, gewoon, omdat het kan…)

Met een repertoire van meer dan 100 nummers in de tas komen zij overal, van Haarlem tot Venlo, van Zwolle tot Vosselaar (B), van bedrijfsfeesten tot bruiloften, van kroegen tot tuinfeesten.

 

BOEKINGEN: Genuine Music Agency,  Roosendaal, Holland
Tel:  0165 - 553115        E-mail: info@genuinemusic.nl

         HOME     BANDS